Hemsidor & WordPress

Företagets skyltfönster på webben.

Hemsidan, företagets skyltfönster på webben, är många gånger första kontakten med kunden. Därför är det viktigt att innehållet presenteras på ett tydligt och tilltalande sätt så besökaren vill stanna kvar och läsa mer.

Vi gör hemsidor med administrationsverktyget WordPress och bygger dem så att de blir så användarvänliga som möjligt både för den som ska uppdatera hemsidan och för besökaren. Ett bra upplägg kan vara avgörande för att besökaren ska stanna kvar på hemsidan och vilja läsa mer.

Vi gör det enkelt

Hos oss ingår alltid ett personligt möte utan kostnad. Vi vill lyssna på era behov och önskemål för att förstå hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Om det känns bra är nästa steg att vi tar fram förslag.

Analys av hemsidan

Tillsammans med er gör vi en analys av de behov den nya hemsidan ska fylla. Behöver något förändras eller är det bara en ny och modern kostym som behövs? När vi vet vad ni behöver kan vi ta fram passande förslag.

Unik design

Alla företag är unika och det tycker vi att hemsidan också ska vara. Designen ska stämma överens med företagets profil och image. Vi har öga för god design och hjälper även till med att hitta bilder som förmedlar rätt känsla om ni inte har egna.

Anpassning för olika skärmar

Mobilanpassning ingår alltid i våra hemsidor. Det kostar inget extra. Många hemsidor idag har flest besökare från surfplattor och mobiltelefoner.

Grunderna till bättre SEO

Det är mycket man kan göra själv för att få bra träffar på Google. Vi lär ut och hjälper dig att få en bra start med din nya hemsida.

Besöksstatistik i hemsidan

Med Google Analytics i din hemsida kan du följa antalet besökare du har dag för dag. Har du redan ett Google Analytics konto så flyttar vi över det till din nya hemsida.

Nyhetsbrev och information

Vi tar hand om våra kunder. I vårt nyhetsbrev informerar vi om framtida förändringar på webben kommer att påverka våra kunders hemsidor och kommer med tips och idéer.

Vi kan också erbjuda

Speciella funktioner

Våra erfarenheter är vår kunskapsbank. Det mesta vi gör är kombinationer av något vi gjort tidigare. Ni kan känna er trygga med att ni får lösningar som fungerar.

Vi kan hjälpa till med funktioner som betallösningar, sidor med egna inloggningar, automatgenerering av produktblad, väljare, filtreringar, export av information till andra program och kopplingar till adresslistor för nyhetsbrev med mera.

Support

Vår support är uppskattad av våra kunder. Det är tryggt och enkelt att veta vart man ska ringa om man behöver hjälp. Det är lätt att glömma hur det var man gjorde. Kanske man vill göra något nytt som man inte gjort förut och vill försäkra sig om att det blir rätt.

Vi erbjuder olika typer av supportavtal för den som vill jobba så lite som möjligt, eller inte alls, med hemsidan.

Sökmotoroptimering

Besökarens första intryck av företaget börjar kanske redan på Google. Då är det viktigt att informationen som hittas där är relevant och gör att besökaren väljer att läsa mer om just er.

Vi hjälper er att skapa goda chanser till en bra placering på Google.