Om Rodeopark

En idé kommer sällan ensam.
Det gillar våra kunder!

Vi hjälper kunder att stärka sina varumärken med kreativa, moderna och effektiva lösningar. Vi jobbar med unik design och de senaste teknikerna och har en servicenivå utöver det vanliga.

Vi är ett team med varierande kompetens och olika personligheter som kompletterar och inspirerar varandra. Tillsammans får vi våra kunder att se bra ut vare sig det gäller kundens hemsida, mailutskick, webbannonser eller tryckt material.

Rodeopark, ett företag med historia.

Bok Posten Frimärken

→ 1991

Illustrationer och tryckt material

Randy Braaten Illustration som senare skulle bli Rodeopark startades av Randy Braaten som efter 10 år på olika byråer i reklambranschen beslöt sig för att starta eget.

Verksamheten bestod till stor del av illustrationer av olika slag som blyerts och air brush. Den huvudsakliga verksamheten bestod då av design av grafiska profiler, framställning av annonser och trycksaker av olika slag, illustrationer och design av förpackningar.

→ 1997

Webben tar fart.

I slutet av 90-talet, då webben var ung började Rodeopark att producera hemsidor. Till en början sköttes alla uppdateringar av oss. För att göra det enklare för våra kunder utvecklade vi ett eget administrationsverktyg, CMS Office, som gav våra kunder möjlighet att uppdatera sina hemsidor själva. CMS Office används fortfarande av några av våra kunder.

→ 2013

WordPress.

Idag bygger vi hemsidor med WordPress. Allt från enklare hemsidor till mer avancerade tekniska lösningar. Idag räcker det inte med att ha en hemsida. Den måste ha snygg design med fina bilder, vara användarvänlig både för besökare och för den som ska administrera den. Lägg till kunskap hur hemsidan ska utformas för att hittas av sökmotorer. Vi är med hela vägen!

→ Alltid

Allt på ett ställe.

När du väljer oss på Rodeopark får ni ett engagerat och kompetent team som erbjuder en rad tjänster som hjälp i er marknadsföring. Vi tror på långvariga relationer där vi känner våra kunder och har förståelse för er verksamhet. När vårt uppdrag är klart vill vi fortsätta att vara er samarbetspartner och hjälpa er att utvecklas.

Välkommen att höra av dig.