Övriga tjänster

Vi hjälper dig att berätta för dina kunder vad som gör just ditt företag unikt.

Hos oss kan du få allt på ett ställe. Ditt material får en samlad grafisk profil som stärker ditt varumärke och gör att dina kunder känner igen dig. Vi kommer gärna med tips och idéer som kan vara till nytta och hjälper ditt företag att utvecklas. Med vår kunskap och erfarenhet inom många olika områden kan vi hjälpa till med olika tjänster. Det blir enklare för dig.

Tjänster

Webb

Designen gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt den design som ska representera kundens företag.

Hemsidan är ofta den första och ibland den enda kontakten med kunden. En marknadsplats 24/7 och en upplevelse du endast kan påverka genom att ha en modern och väl fungerande hemsida.

Mailutskick & Digital marknadsföring

Vi hjälper till med nyhetsbrev och mailutskick som följer företagets grafiska profil. Vi hjälper dig att komma igång med egna utskick eller gör dem åt dig. Valet är ditt.

Att synas med annonser på utvalda webbplatser är ett bra sätt att annonsera och stärka ditt varumärke. Vi gör bannerannonser som hjälper dig att synas.

Sociala medier

Användningen av sociala medier har fullkomligt exploderat det senaste åren. Syns man inte så finns man inte.

Vi hjälper dig att komma igång med Facebook, Instagram och annonsering på sociala medier. Vill du ha hjälp med innehåll och hantering så kan vi göra jobbet åt er om ni vill.

Film

En bild säger mer än tusen ord. Det är sant. En kort liten film säger ännu mer. Med en kort film kan du presentera dig och ditt företag, en ny produkt eller kanske visa en lokal. Det är fantasin som sätter gränser.
Bildredigering för iCell

Foto, 3D, Bildbehandling

En bild säger mer än tusen ord. Med bilder kan du förstärka och för tydliga ditt budskap. Bilder har sitt eget språk.

Vi jobbar både med färdiga foton från vår egen bildbank samt fotografering, bildbehandling och 3D animeringar.

Trycksaker

Tänk hela vägen hur du vill att kunden ska uppfatta dig. Det kostar att inte se bra ut.

Information och budskap som lämnas i tryckt form är minst lika viktigt som allt annat på företaget. Gammalt eller nytt. Det säger något om er. Det finns mycket att vinna på att se bra ut.

HTK Bok